Bel ons 24 uur op 24 en 7 dagen op 7, 0484 81 82 84

Special cleaning

Specifieke schoonmaak voor binnen en buiten

Een gebouw desinfecteren, dieptereiniging of andere speciale techniek? We helpen je met alle soorten van specialistische schoonmaak.

1. Desinfecterende reiniging

Met sterk desinfecterende middelen gaan we aan de slag om ruimtes virusvrij te reinigen. Ook na brand- en waterschade gebruiken we specifieke methodes om een goede schoonmaak te garanderen. Bij juridische zaken gaan we extra discreet aan het werk.

2. Dieptereiniging en gemeenschappelijke delen

Stoomreiniging of dieptereiniging van tegels, gietvloeren, natuursteen of andere types vloeren? Klop bij ons aan. Ook voor opleveringsschoonmaak bij een renovatie of nieuwbouw of tapijtreiniging kan je bij ons terecht. De gemeenschappelijke ruimtes in een appartementsgebouw liever zelf niet schoonmaken? Dan gaan we voor je aan de slag!

3. Schoonmaak buitenomgeving

Dakgoten en dakpannen ontmossen of de groenaanslag op je terrassen verwijderen? Komt in orde! Ook voor schade door graffiti of een gevelreiniging mag je ons bellen.

4. Schoonmaak na brand- of waterschade

Brand-, rook- of waterschade opgelopen? Dat is geen prettige zaak. Daarom helpen we je om het probleem snel op te lossen. Je kan ons dag en nacht bereiken voor deze special cleaning. We komen langs bij je om de schoonmaakwerken te bespreken en je wensen na te gaan.

5. Tapijtreiniging

Een professionele tapijtreiniging zorgt dat je tapijt of vloer er opnieuw helemaal proper uitziet. De reiniging kan zowel op een chemische als op een ecologische manier. Elk type materiaal heeft een specifiek onderhoud nodig. Daarom bespreken we eerst het type reiniging met je en gaan we daarna aan het werk!

Voor special cleaning kan je ons bereiken op het noodnummer 0484 81 82 84. Bel ons 24 uur op 24 en 7 dagen op 7.